Význam a využití vlivů makroprostředí na vybranou firmu - Vítů, Jana (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá významem a využitím vlivů makroprostředí. Hlavním cílem práce je odkrytí významu, vlivů makroprostředí a možné jejich využití. V této práci jsou vlivy makroprostředí odkryty prostřednictvím PEST analýzy. Následně jsou tyto vlivy charakterizovány. V závěru jsou vlivy zhodnoceny a navrženy změny.
The Meaning and Use of Influence Macroenvironment on the Selected Company
Keywords: marketing; marketingové prostředí; vlivy makroprostředí; PEST analýza; společnost; marketing; marketing environment; influences of macro environment; PEST analysis; company