IZIP - internetový přístup ke zdravotním informacím - Čermáková, Světlana (Jihočeská univerzita, 2008)
Společnost IZIP a.s. je společnost zabývající se internetovým zdravotnictvím. Jejich hlavním produktem je internetová zdravotní knížka IZIP. Díky zdravotní knížce se stávají pacienti rovnocennými partnery lékařů. Mají přehled o své léčbě, vyšetřeních, lécích a dalších informacích, které jsou uvedeny ve zdravotní dokumentaci.Teoretická část práce je zaměřena na profil společnosti, funkce elektronické zdravotní knížky, práci se zdravotní knížkou, registraci a technické parametry elektronické zdravotní knížky. Praktická část se týká výzkumu.Byla zjišťována spokojenost a přínos zdravotních knížek jak pro lékaře tak pro pacienty.
IZIP - Internet access to patient health care information
Keywords: IZIP; ELEKTRONICKÁ ZDRAVOTNÍ KNÍŽKA; ELEKTRONICKÉ ZDRAVOTNICTVÍ; REGISTRACE; DOKUMENTACE; IZIP; ELEKTRONIC HEALTH BOOK; ELEKTRONIC HEALTH SERVICE; REGISTRACION; DOCUMENTATION