Měření vlivu vnějších faktorů na účinnost fotovoltaických panelů - Šíma, Rudolf (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce "Měření vlivu vnějších faktorů na účinnost fotovoltaických panelů" pojednává o konstrukci testeru fotovoltaických článků a měření vlivu zastínění na jejich výkon.
Measuring the impact of external factors on the efficiency photovoltaic panels
Keywords: fotovoltaický panel; tester; elektronická zátěž; výkon; stín; měření; záznam dat.; photovoltaic panels; tester; measuring; factors; cells; performance.