Zjištění stavu mimoškolní organizované tělesné výchovy a sportu dětí předškolního a mladšího školního věku - České Budějovice - Novák, Radim (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zjistit stav sportovních organizací, věnující se pohybovým aktivitám pro děti předškolního a mladšího školního věku v Českých Budějovicích. Dává si za úkol zjistit základní informace o struktuře, zázemí a činnosti jednotlivých organizací. Vytvořit jejich přehled a za pomoci internetových stránek zveřejnit získané informace široké veřejnosti. Práce by měla být přínosem hlavně pro rodiče dětí, kteří hledají pro své děti vhodnou mimoškolní pohybovou aktivitu.
Determination of the situation of extracurricular organized PE and sport activities for childern of pre-school and infant school age - České Budějovice\\
Keywords: předškolní věk; mladší školní věk; pohybová aktivita; dotazník; internetové stránky; sportovní organizace; pres-chool age; younger than school age; movement aktivity; questionnaire; website; sports organizations