Venkovský turismus na Táborsku - příklad obcí Choustník a Roudná - Kabešová, Petra (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce je vymezení oblasti Táborska jako turistické destinace a porovnání dvou vybraných obcí Choustník a Roudná z hlediska venkovského turismu a jeho využívání. V literární rešerši jsou objasněny pojmy z odborné literatury týkající se cestovního ruchu a jeho faktorů, venkova, venkovského turismu. Praktickou částí je porovnání objektivních a subjektivních dat, doplněných o rozhovory se starosty obcí.
Rural tourism in Táborsko region - case study of Choustník and Roudná municipalities
Keywords: Cestovní ruch; faktory cestovního ruchu; venkovský turismus; Táborsko; obec Choustník; obec Roudná.; Tourism; factors of tourism; rural tourism; distrikt Tabor; municipality Choustník; municipality Roudná.