Endogenní vývoj králičí kokcídie Eimeria exigua - Jelínková, Alena (Jihočeská univerzita, 2008)
Endogenní vývoj králičí kokcídie Eimeria exigua byl studován pomocí světelné a elektronové mikroskopie.
Study of endogenous development the rabbit coccidium Eimeria exigua
Keywords: Eimeria exigua; endogenní vývoj; kokcídie; králík; Eimeria exigua; endogenous development; Coccidia; rabbit