Vytvoření a ověření kondičního pohybového programu pro skupinu cvičících mužů ve věku 20 - 30 let v centru zdravého životního stylu na PF ve školním roce 2016/2017 - Hammerlindl, Daniel (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce na téma "Vytvoření a ověření kondičního pohybového programu pro skupinu cvičících mužů ve věku 20 - 30 let v centru zdravého životního stylu na PF ve školním roce 2016/2017". Práce se zabývá zlepšením fyzické kondice u skupiny probandů docházejících na pravidelné cvičení. V teoretické části je práce zaměřena na posilování, ochablé svalstvo a prospěšnost cvičení pro člověka. V části praktické je ukázka některých cviků pro kruhový trénink, způsoby pro měření fyzické zdatnosti a vyhodnocení výsledků s rozdílem tří měsíců, od počátků do konce cvičení.
Creation and verification of fitness exercise program for a group of trainees men in the age from 20 to 30 years old in the centre of a healthy lifestyle at PF JU in the school year 2016/2017
Keywords: kondiční pohybový program; zdravý životní styl; posilování; kruhový trénink; fitness movement program; healthy lifestyle; exercise; circuit training