Doprava a dopravní výchova jako odraz dopravní gramotnosti na Českokrumlovsku a Českobudějovicku - Malá, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
V práci je řešena problematika dopravní výchovy a dopravní gramotnosti vysokoškolských studentů. Součástí práce je i provedení analýzy dopravních služeb v regionech Český Krumlov a České Budějovice. V závěru práce jsou na základě výsledků z dotazníkového šetření nabídnuta případná opatření a návrhy na zlepšení stavu dopravní gramotnosti a dopravních služeb.
Transportation and education in it as a reflection of transportation literacy in Český Krumlov and České Budějovice
Keywords: Doprava; Gramotnost; Dopravní gramotnost; Dopravní systém; Cestovní ruch; Segment; Marketingový výzkum; Transport; Literacy; Transport literacy; Transport system; Tourist trade; Segment; Marketing research