Časoprostorová aktivita norka amerického /Lutreola vison L./ na podkladě telemetrického sledování jedinců na Českomoravské vysočině (Havlíčkobrodsko), - Bartáková, Daniela (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé bakalářské práce bylo vyhodnocení telemetrického sledování dvou samců norka amerického (Mustela vison) na Českomoravské vrchovině ( Havlíčkobrodsko). Cílem telemetrie bylo získat údaje o využívání prostředí norkem americkým a získat základní poznatky o jeho způsobu života v podmínkách středního Posázaví.
Time-space activity of Mink (Lutreola vison L.) based on telemetry research in Českomoravká vrchovina (Havlíčkobrodsko).
Keywords: norek americký; telemetrie; american mink; telemetry