Habitatový model čolka horského a obecného jako indikátor efektivnosti dotačních titulů pro vznik nových vodních těles - Kadlčková, Eva (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem práce bylo vytvoření habitatového modelu č. horského a č. obecného a výsledky těchto modelů porovnat se vstupními kritérii pro poskytnutí dotatcí OP ŽP, případně navrhnout doplnění stávající metodiky s cílem podpořity tyto sledované druhy.
A habitat model of alpine and smooth newt as an indicator of the effectivity of subsidies provided to construct new water works
Keywords: habitatový model; čolci; habitatové preference; species distribution model; newt; habitat preferences