Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy - Vítů, Jana (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá managementem kvality a značkami kvality v oblasti potravinářství, kdy je toto téma řešeno v konkrétní společnosti, a je popsáno jak z pohledu teoretického, tak i praktického. Zabývám se tím, zda produktová certifikace může být významně podpořena systémovou certifikací (certifikovaným systémem managementu kvality). Neboli společnost se systémovou certifikací, která se snaží získat produktovou certifikaci, má větší šanci k udělení produktové certifikace.
Quality management and Food Quality Labels on the Example of a Selected Company
Keywords: management kvality; kvalita; potravinářský průmysl; značky kvality potravin; quality management; quality; food industry; food quality labels