Řízení a poskytování služeb ve zvolené neziskové organizaci - Klement, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na neziskové organizace. Konkrétně pak na Český červený kříž. Analyzuje řízení a poskytování služeb ADP Alice v rámci Oblastního spolku Českého červeného kříže v Českých Budějovicích.
Proceedings and Rendition of Services in Specific Non-profit Association
Keywords: Neziskové organizace; Český červený kříž; ADP Alice; domácí péče; Non Government Organisation; home care services; Czech Red Cross; social care