Import G-kódu do Heidenhain řídícího systému - Vondrys, Petr (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na prozkoumání možností začlenění G-kódových sekvencí do řídicího programu CNC frézky v systému Heidenhain a vytvoření ukázkového postupu na gravírování textu.
Import of G-code into Heidenhain control systém
Keywords: CNC stroj; ISO-kód; DIN-kód; G-kód; Heidenhain; CAD/CAM; gravírování; CNC frézka; program; obrábění; font; CNC machine; ISO-code; DIN-code; Heidenhain; CAD/CAM; engraving; CNC milling machine; programme; machining; font