VZDĚLÁVÁNÍ VE ŠKOLICÍM STŘEDISKU SPOLEČNOSTI ZEELANDIA SPOL. S. R. O. MALŠICE V SOUVISLOSTI S ROZVOJEM LIDSKÉHO POTENCIÁLU - Adamová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit význam a přínos Školicího střediska Malšice v souvislosti s rozvojem lidského potenciálu ve znalostní společnosti. V první části je teorie týkající se rozvoje lidského potenciálu a vzdělávání a v druhé části práce byla zanalyzována data společnosti Zeelandia spol. s. r. o. Malšice vztahující se k období 2008- 2010.
Education in Training Center company Zeelandia spol. s. r. o. Malšice in connection with development of the human potential
Keywords: Znalostní společnost; RLZ; rozvoj lidského potenciálu; vzdělávání; učení; celoživotní učení.; Knowledge society; HRD; development of the human potential; education; learning; lifelong learning.