Analýza marketingové komunikace ve zvoleném podniku služeb a návrh možných zlepšení - Černá, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu řízení služeb a vztahů se zákazníky ve wellness hotelu Rezidence v Nových Hradech s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj podniku. Cílem diplomové práce je jednak analyzovat historii a současný vývoj podniku, kvalitu marketigové prezentace a komunikace služeb. Dalším cílem je zjištění požadavků zákazníků, trendů v komunikaci následované vzájemnou komparací těchto dvou úhlů pohledu. Hlavním cílem bylo vytvoření návrhu učitých zlepšení resp. zvýšení konkurenceschoponosti nabídky této firmy.
Analysis of marketing communications in the selected services firm and proposal of possible improvements
Keywords: Analýza; hotel; marketingová komunikace; wellness; Analysis; Hotel; Marketing Communication; Wellness