Konstrukce NAS serveru jako open source hardware - Urban, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením NAS serveru za použití open-source softwaru a hardwaru. V teoretické části se zaměřuje na to, co je vlastně NAS server a na popis všech komponent použitých k jeho sestavení. V praktické části je podrobný návod, jak NAS server sestavit po hardwarové stránce a jak ho zprovoznit softwarově.
Building NAS server using only open source hardware
Keywords: NAS server; open-source; Banana Pi; NAS server; open-source; Banana Pi