IT audit jako podpora finančního auditu - Giertl, Jakub (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce se zaobírá využitím IT auditu jako podpory pro finanční audit. Práce je rozdělena do dvou větších celků na teoretickou a praktickou část. V teoretické části autor popisuje audit jako takový, metodiky auditu, standardy good practice a informační systém. V praktická část je založena na praktickém provedení auditu, který začíná plánem auditu a končí zhodnocením testování a případným doporučením pro nápravu.
IT audit as a support for financial audit
Keywords: IT audit; Ověřená praxe; ITIL; SAP; IT audit; IT assurance; good practice; ITIL; SAP