Komunikace ve vybraném podniku - Blažková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem mé bakalářské práce je charakterizovat rozhodující formy vnitřní a vnější komunikace ve vybraném podniku a vypracování návrhů na zlepšení tohoto procesu. V teoretické části této bakalářské práce jsou vysvětleny základní pojmy komunikace, její funkce, typy a další. Praktická část se zabývá zhodnocením interní a externí komunikace ve vybraném podniku. Stav interní komunikace je zjišťován prostřednictvím dotazníkového šetření, rozhovorů a pozorování. Externí komunikace je analyzována pomocí rozhovoru s tiskovým mluvčím. Na závěr jsou veškerá data vyhodnocena a jsou navržena opatření na zlepšení současného stavu.
Communication in a Selected Company
Keywords: komunikace; interní komunikace; externí komunikace; communication; internal communication; external communication