Zjištění techniky sjíždění a zatáčení veřejnosti ve vybraných lyžařských střediscích.\\ - Klatovská, Monika (Jihočeská univerzita, 2006)
Tématem práce je zjištění technik sjíždění a zatáčení veřejnosti ve vybraných lyžařských střediscích. V teoretické části je popsána historie lyžování, materiálové vybavení a popis jednotlivých lyžařských technik.\\
Findings techniques run and turning public in choice skiing centre.\\
Keywords: Lyže; carving; oblouky; techniky; sjíždění; zatáčení.\\; Skiing; carving; curves; techniques; down hill skiing; turning.\\