Sídliště z pozdní doby halštatské a časné doby laténské v Malých Číčovicích, okr. Praha-západ - Křepinská, Veronika; Kovačiková, Lenka (Ústav archeologické památkové péče středních Čech, 2016)
Zpracování a vyhodnocení archeologických nálezů ze sídliště doby pozdně halštatské až časně laténské, které bylo zkoumáno záchranným archeologickým výzkumem v roce 2011 na ploše při jihozápadním okraji katastrálního území Malé Číčovice, okr. Praha-západ.
A late Hallstatt and early La Tène period settlement in Malé Číčovice, Prague-West District
Keywords: pozdní doba halštatská; časná doba laténská; archeologie; keramika; osteologická analýza; Praha-západ; Late Hallstatt period; early La Tène period; archaeology; ceramic finds; osteological analysis; Prague-West District