Ověřené metody rozvoje venkova a budoucnost jejich využití v novém projektovacím období EU. - Vitujová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce se zaměřuje především na místní akční skupiny a jejich dopad na rozvoj venkova. Hlavním cílem této práce je porovnání stávajících pracovních postupů v oblasti rozvoje venkova s metodou LEADER.
Proven methods of the countryside development and the future of their utilization in the upcoming EU projects term.
Keywords: místní akční skupiny; LEADER; Program rozvoje venkova; local action groups (LAG); LEADER Programme; Rural Development Programm