Zhodnocení uvedení produktu na trh - Maršálková, Nina (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá uvedením produktu na trh a následným návrhem vhodnějšího postupu. Pro práci si autorka vybrala společnost Aponia software,s.r.o. se sídlem v Brně. Jedná se o malou společnost zabývající se vývojem a prodejem navigací pro mobilní zařízení. Během práce se autorka zaměřila na uvedení navigace pro operační systém Android na trh.
Evaluation of Product Launch
Keywords: marketing; produkt; cena; propagace; strategie; společnost; zákazník; marketing; product; price; promotion; strategy; company; customer