Supervize v percepci sociálních pracovníků Oblastní charity Jihlava - Smejkalová, Monika (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na supervizi, subjekty supervize, její druhy a formy, kulturu organizace a Oblastní charitu Jihlava. Pracovníci vnímají prospěšnost i úskalí supervize. Cílem výzkumného šetření, které bylo provedeno pro účely této práce, je zjištění u oslovených respondentů z Oblastní charity Jihlava, jak supervizi vnímají. Pro nalezení cíle byla použita metoda kvalitativního výzkumu pomocí techniky polostrukturovaného rozhovoru.
Supervision in perception of social workers of Regional charity of Jihlava
Keywords: supervize; supervizor; supervidovaný; druhy a formy supervize; sociální práce; Oblastní charita Jihlava; sociální pracovník; supervision; supervisor; supervised; species and forms of supervision; social work; Regional charity of Jihlava; social worker