Slavní matematikové dávné i nedávné minulosti - Pešek, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Slavní matematikové dávné i nedávné minulosti\\
The famous scientists in the mathematical analysis
Keywords: The famous scientists in the mathematical analysis