Marketingová komunikace vybraného podniku - Šimonová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem práce bylo analyzovat a zhodnotit současný stav marketingové komunikace vybraného podniku a navrhnout pro něj plán marketingové komunikace pro další období. Tato práce se zabývá hodnocením obsahu na vybraných sociálních sítích, a také hodnocením návštěvnosti oficiálních webových stránek, Facebooku a Instagramu.
Marketing communication of a selected company
Keywords: sociální sítě; online komunikace; obsah pro sociální sítě; online marketing; Guide Group; social networks; online communication; content for social networks; online marketing; Guide Group