Lidice - významná vojenská památka Středočeského kraje - Rusnáková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá úlohou Památníku Lidice jako jednoho z objektů cestovního ruchu v rámci Středočeského kraje. Cílem bakalářské práce bylo zhodnotit a analyzovat využití potencionálu atraktivity vojenské památky Lidice. Na základě výsledků terénního šetření byl navrhnut produkt určený ke zvýšení návštěvnosti zmíněné oblasti. Data získaná terénním šetřením, řízenými rozhovory i ze sekundárních zdrojů byla použita pro zpracování situační analýzy a syntézy údajů, které se staly podkladem pro sestavení návrhů, opatření a posléze rovněž k přípravě nového produktu.
Lidice - an important military landmark of the central-Bohemian region
Keywords: služby; cestovní ruch; marketing; vojenská památka; Památník Lidice; Středočeský kraj; produkt cestovního ruchu; services; tourism; maketing; military landmark; Lidice Memorial; Central-Bohemian Region; tourism product