Manažerská komunikace s důrazem na PR - Hůlková, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je analyzovat nástroje manažersské komunikace s důrazem na Public relations ve společnosti HEAD Sport s.r.o. V případě potřeby následně navrhnout změny, které by mohly vést ke zlepšení situace v této oblasti.
Managerial Communication with an emphasis on PR
Keywords: Manažerská komunikace; Public relations; Management communication; Public Relations