Nádorová imunoterapie založená na mechanizmech vrozené imunity a její optimalizace - Masáková, Kamila (Jihočeská univerzita, 2016)
Práce je zaměřená na studium efektu intratumorální aplikace různých kombinací TLR agonistů a ligandů stimulujících fagocytózu na redukci nádorového růstu. Účinek imunoterapie byl sledován na různých nádorových modelech. Dále byl studován cytotoxický efekt aktivovaných neutrofilů na nádorové buňky.
Cancer immunotherapy based on mechanisms of innate immunitive and its optimization
Keywords: nádor; imunoterapie; TLR agonist; neutrofil; tumor; immunotherapy; TLR agonist; neutrophil