Habitatové nároky krasce dubového - Helclová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2023)
V této práci se zabývám stanovištními nároky kriticky ohroženého druhu brouka, krasce dubového, na čtyřech lokalitách v České republice. Celkem byl naměřen a analyzován efekt 14 proměnných.
Habitat requirements of Eurythyrea quercus
Keywords: habitatové nároky; krasec dubový; kriticky ohrožený; habitat requirements; jewel beetle; critically endangered