Analýza druhů a forem cestovního ruchu v zázemí Voticka - Vokrouhlíková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce bylo provedení analýzy cestovního ruchu v zázemí Voticka, dále navrhnout případnou inovaci nabídky v oblasti cestovního ruchu a příprava produktového balíčku. Součástí bakalářské práce je situační analýza a terénní šetření, na jehož základě byla vytvořena analýza druhů a forem cestovního ruchu v zázemí Voticka. Votický region nabízí svým návštěvníkům zajímavé atraktivity cestovního ruchu, ale bohužel dostatečně nevyužívá svého potenciálu.
The analysis of the Types and Forms of Tourism in the Voticko Region
Keywords: cestovní ruch; druhy a formy cestovního ruchu; produktový balíček; Mikroregion Džbány; votický region; tourism; types and forms of tourism; a product package; Microregion Pitchers; votický region