Stavebně technický průzkum objektu, hodnocení stavu a návrh opatření - Šídlová, Jana (Jihočeská univerzita, 2015)
Tématem bakalářské práce je stavebně technický průzkum objektu, hodnocení stavu a návrh opatření. První část práce je zaměřena na literární přehled obsahující všeobecnou problematiku vzniku poruch ve stavbách s vysvětlením možných příčin a jejich následků. Druhá část se věnuje stavebně technickému průzkumu zvoleného objektu Tomkova mlýna. Součástí práce je návrh opatření zajišťující další možné bezpečné užívání objektu.
Constructional-technical survey of the object, the assessment of the situation and proposal of measures
Keywords: Poruchy staveb; příčiny poruch; sanace poruch; stavební dokumentace; zhodnocení stavu objektu; návrhy opatření; Disorders of buildings; causes of failures; remediation of failures; construction documentation; assessment of the condition of the building; the proposed measures.