Analýza hospodaření ekologických farem na zvoleném trhu - Snášel, David (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou ekologického zemědělství v okrese Tábor. V teoretické části jsou popsány základy ekologického zemědělství, stav a vývoj ekologického zemědělství v ČR a ve světě. Vlastní práce se soustředí na zhodnocení stavu ekologického zemědělství v okrese Tábor s použitím statistických metod, kvalitativního a kvantitativního výzkumu. Na závěr je zhodnocení celého výzkumu a doporučení pro praxi.
Analysis of ecological agriculture in the selected marked
Keywords: ekologické zemědělství; biopotraviny; okres Tábor; analýza mikroregionu; SWOT analýza; ecological agriculture; organic food; Tábor district; microregion analysis; SWOT analysis