Využití artefiletiky na Střední škole zahradnické - Rohlenová, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá artefiletikou, která představuje jednu z možných metod dosahování cílů ve výtvarné práci na Střední škole zahradnické v Litomyšli. První část práce je zaměřena na teoretické poznatky artefiletiky, které jsou následně využity v druhé, a to hlavní, praktické části. Tato část se zabývá záznamem a výkladem metodické řady na jednotné téma.
Using Artefiletics at the Secondary School of Horticulture.
Keywords: Artefiletika; arteterapie; koncept; metodická řada; osobnostní kompetence; prekoncept; reflektivní dialog; sebehodnocení; sebepojetí; sociální kompetence; výrazová hra; zážitek; Artephletics. arttherapy; a method; a methodical row; a competence of personality traits; pre- concept; a reflective dialog; self- evaluation; self- image; a social competence; a self- expressing game; an experience