Notifikace v mobilních zařízeních - Moravec, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá notifikacemi v mobilních zařízeních s operačním systémem iOS od společnosti Apple. Je zde popsána a vysvětlena funkčnost notifikací a Bluetooth v praxi. Důležitou částí práce je aplikace využívající jak notifikace, tak bluetooth. Na závěr je uvedena možnost budoucího rozšíření aplikace a její využitelnost.
Notification in mobile devices
Keywords: notifikace; iOS; Apple; bluetooth; aplikace; notification; iOS; Apple; bluetooth; application