Stroje pro hnojení: příprava výukových materiálů - Pajtinka, Martin (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou výukových materiálů strojů, které se používají v zemědělství pro hnojení: tuhými organickými hnojivy, tekutými organickými hnojivy, tuhými průmyslovými hnojivy a tekutými průmyslovými hnojivy.V úvodu práce je popsána krátká historie a poté různé systémy hnojení, z čeho se skládají a jak pracují. Práce je vytvořena formou rešerše, vyhledáním a porovnáním přijatých informací z odborné literatury a propagačních informačních materiálů. Cílem bakalářské práce je vytvoření textu, který by následně mohl sloužit jako podpůrný výukový materiál studentům, kteří se zabývají problematikou hnojení.
Machines for fertilization: preparation of teaching materials
Keywords: Hnojení; postřikovač; rozmetadlo; výukový materiál.; Fertilizer; sprayer; spreader; teaching material.