Srovnání úrovně vytrvalostních schopností plavců a triatlonistů v Jihočeském kraji. - Kostohryz, Jakub (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním vytrvalosti malé skupiny triatlonistů a plavců z Jihočeského kraje. Cílem této práce je zjistit případné rozdíly v úrovni vytrvalostních schopností. Výzkum vytrvalostních schopností jsem provedl pomocí dvou testů, Harvardského step-testu a testu VO2 max. Výsledky testů jsem zpracoval do přehledných grafů. Tato práce by měla pomoci trenérům malých skupin k otestování vlastních svěřenců a zjištění stavu jejich vytrvalostních schopností.
Comparing levels of endurance capacity at swimmers and triathlonists in South bohemian region\\
Comparison of the swimmers and triathlets endurance ability levels in the South Bohemia Region.
Keywords: triatlon; plavání; vytrvalost; step-test; VO2 max; Triathlon; Swimming; Perseverance; Step-test; VO2 max