Věda a výzkum v rámci sedmého rámcového programu - Jedličková, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Má práce obsahuje úvod problému rámcových programů. To znamená vysvětlení pojmu rámcový program. Dále krátký přehled předchozích rámcových programů a jejich rozpočtů a rámcový program v tomto programovacím období. Vysvětlení jeho hlavních os a malé srovnání programu EURATOM. Srovnání šestého a sedmého rámcového programu bude další kapitolou mé práce. Dále uvedu hodnocení České republiky v rámcových programech, kterých se již účastnila. V posledním bodem mé práce bude popsat několik důležitých agentur na poli vědy a výzkumu a krátké zhodnocení EU jako výzkumného velikána.
Research and developement within the frame of seventh framework programe
Keywords: rámcový program; hodnocení; framework programme; reviews