Příhraniční spolupráce v rámci destinačního managementu regionů v Jihočeském kraji - Hůlková, Anna (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce pojednává o příhraniční spolupráci, jako významném faktoru regionálního rozvoje. Tato spolupráce je zaměřena na oblast cestovního ruchu, respektive destinačního managementu. Práce analyzuje příhraniční spolupráci na několika úrovních. Součástí je i návrh projektu další spolupráce.
Cross - border cooperation in the destination management of regions in the South Bohemia
Keywords: cestovní ruch; destinace; destinační management; příhraniční spolupráce; regionální rozvoj; partnerství; tourism; destination; destination management; cross-border cooperation; regional development; partnership