Kompenzační pomůcky a rehabilitace osob s poúrazovým tělesným postižením. - Dvořáková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato práce se zabývá získaným tělesným postižením. Je zaměřena na kompenzační pomůcky a rehabilitace, které lidé s tělesným postižením využívají. Cílem bakalářské práce bylo zjistit, jaké kompenzační pomůcky využívají a jakými rehabilitacemi prošli, prochází a do budoucna projdou. Zabývá se věcmi, které jedinci s tělesným postižením napomáhají k plnohodnotnému životu. Také se zaměřuje na získávání financí na potřebné věci.
Compensatory aids and rehabilitation of people with physical disabilities.
Keywords: získané tělesné postižení; rehabilitace; kompenzační pomůcky; Acquired physical disability; rehabilitation; compensatory aids