Podniková kultura - Varhaníková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce je zjistit a zhodnotit podnikovou kulturu ve vybraném podniku a následně navrhnout vhodná opatření ke zlepšení.
Corporate culture
-
Keywords: podniková kultura; komunikace; zaměstnanci; dotazník; corporate culture; communication; employess; questionnaire