Fagocytární receptory a jejich terapeutické aspekty - Jačková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá možností využití fagocytárních receptorů v nádorové i nenádorové terapii a vytváří základní přehled fagoytárních receptorů, jejih vlastností a funkcí.
Phagocytic receptors and their therapeutic aspects
Keywords: PRR; fagocytární receptory; nádory; PRR; phagocytic receptors; tumours