Analýza nákupních podmínek na Klatovsku - Martínková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním posláním diplomové práce bylo zhodnotit nákupní podmínky na Klatovsku a geograficky vymezit prodejní jednotky na tomto území. Dále zjistit spokojenost zákazníků nakupujících na Klatovsku. Analýza, která byla provedena prostřednictvím terénního šetření, řízených rozhovorů a dotazníkového řízení, pomohla poodhalit problémové oblasti potravinářských i nepotravinářských maloobchodních jednotek ve zkoumané lokalitě, na základě čehož byly doporučeny návrhy na zlepšení.
Analysis of the Buying Conditions at the Klatovy Area
Keywords: maloobchod; maloobchodní síť; maloobchodní jednotka; lokalizace maloobchodu; spotřební chování; nákupní podmínky; Klatovsko; retail; retail network; retail unit; retail localization; consumer behavior; buying conditions; Klatovy area