Analýza vnitřního prostředí vybraného podniku - Vonášková, Alena (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem bakalářské práce na téma Analýza vnitřního prostředí vybraného podniku bylo provést analýzu vybranou metodou 7S, zhodnotit výsledky a případně navrhnout změny. Dílčím cílem práce bylo provedení SWOT analýzy a zhodnocení výsledků.
Analysis of the internal environment of a selected company
Keywords: Malé a střední podniky; analýza vnitřního prostředí; analýza 7S; SWOT analýza; Small and middle enterprises; Analysis of the internal environment; 7S model; SWOT analysis