Distribuce farmářské produkce - bedýnky - Průšová, Mirka (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce se zabývala bedýnkovým systémem, který je světově rozšířenou formou alternativního potravinového systému. Hlavním cílem práce bylo identifikovat subjekty zapojené do distribuce bedýnek a provést průzkum zkušeností s touto formou prodeje. Dále pak vymezit postoj spotřebitelů k tomuto způsobu prodeje.
Distribution of the Farm Products - Farm Boxes
Diplomová práce
Keywords: CSA; komunitou podporované zemědělství; bedýnky; krátký dodavatelský řetězec; alternativní potravinové systémy; lokální potraviny; CSA; agriculture supported by community; farm box; short supply chain; alternative food systems; local products