Dostupnost podpory z Evropské unie pro energetickou úsporu v dopravě v Jihočeském kraji - Petráňová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce s názvem ?Dostupnost podpory z Evropské unie pro energetickou úsporu v dopravě v Jihočeském kraji?? je zaměřena na situaci v dopravě v Evropské unii a České republice, na strategii dopravy v následujících letech, na využití různých druhů alternativních paliv v dopravě. Dále jsou zde popsány možnosti čerpání finančních dotací na podporu alternativních zdrojů v dopravě z Evropské Unie či jiných zdrojů.
Availability of EU subsidy for energy effieciency of traffic in the South Bohemian region
Keywords: doprava; dostupnost podpory z EU; CNG; zemní plyn