Syndrom vyhoření v bezpečnostních složkách - Staňková, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá syndromem vyhoření se zaměřením na bezpečnostní složky. Praktická část sleduje míru vyhoření mezi policisty ve Strakonicích a v Písku.
Burnout in Safety Components
Keywords: Syndrom vyhoření; stres; deprese; vyčerpání; únava; prevence a terapie syndromu vyhoření; stresor; salutor; relaxace; metody zjišťování úrovně psychického vyhoření; socioprofesní a aktuální role Policie ČR; policejní stres; policejní psychologie.; Burnout; stress; depression; exhaustion; fatigue; prevention and therapies of burnout; relaxation; methods of investigation of a burnout level; socio-professional and topical role of Police of Czech Republic; police stress; police psychology.