Marketingová komunikace v rámci sportu - Kocandová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce na téma ?Marketingová komunikace v rámci sportu? měla za cíl navrhnout komunikační kampaň pro vybraný sportovní klub. Konkrétně byl vybrán sportovní klub HÁZENÁ Třeboň s.r.o. V praktické části byl analyzován současný stav využívání nástrojů marketingové komunikace klubu. Na základě výsledků z analýzy byl naplánován a ekonomicky zhodnocen event, který měl za úkol informovat veřejnost o činnosti klubu a získat nové zájemce. Event byl navrhnut tak, aby byl realizovatelný a přínosný pro sportovní klub HÁZENÁ Třeboň s.r.o.
Marketing communication in sport
Keywords: Marketing; marketingová komunikace; komunikační mix; plán eventu; sportovní klub; Marketing; marketing communication; communication mix; event planning; sports club