Odměňování pracovníků ve vybraném podniku - Divišová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat systém odměňování ve vybraném podniku a navrhnout změny pro zlepšení řízení této oblasti. Text práce obsahuje základní informace o společnosti, historii a organizační strukturu. Dále práce obsahuje analýzu systému odměňování a analýzu vývoje průměrných mezd v období 2006 - 2011 . Práce je zakončená stanovením návrhů na změny, které podniku umožní zlepšit motivovanost a stávající systém odměňování pracovníků a tím i konkurenceschopnosti podniku na trhu práce.
Remuneration in chosen enterprise
Keywords: motivace; systém odměňování; druhy odměn; mzdové formy; the motivation; the reward system; the kinds of rewards; the forms of wages