Kvalitativní analýza prožívání Covid-19 u studentů - Suchan, Vít (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se věnuje tématu prožívání vysokoškolských studentů během pandemie covid-19. Teoretická část práce nejdříve popisuje pandemickou situaci v České republice, následně se věnuje dopadům na psychiku populace a poté blíže popisuje rizikové skupiny a copingové strategie vysokoškolských studentů. Nakonec prezentuje výsledky studií uskutečněných v českém prostředí. Empirická část práce prezentuje výpovědi z rozsáhlého psychologického výzkumu Jupsycor, realizovaného oddělením psychologie, katedry pedagogiky a psychologie Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Qualitative analysis of students affects during Covid-19
Keywords: covid-19; pandemie; studenti vysokých škol; deprese; úzkost; copingové strategie; covid-19; pandemic; university students; depression; anxiety; coping strategies