Energetická náročnost procesu ukládání travní siláže do velkoobjemových vaků. - Ondráček, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce bylo změřit a posoudit energetickou náročnost při ukládání travní senáže do velkoobjemových vaků. Hodnoty byly měřeny na lince složené z traktoru a stroje pro ukládání silážované hmoty. Další informace byly získány u obsluhy linky. Výsledky byly porovnány s technickými a technologickými normativy pro zemědělskou výrobu a s ostatními způsoby ukládání senáže.
Energy intensity process to save grass silage volume bags
Keywords: Klíčová slova: travní senáž; energetická náročnost; velkoobjemové vaky; stroje pro ukládání silážované hmoty; Keywords: grass silage; energy intensity; bulk bags; machines for storing forage